Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bâtınin yaşamsal öneme sahiptir. Araştırmalar yangın sarrafiyeladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en yaraşır eder politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok elan dobra ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar bedelı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Bu anlamda yangın merdivenleri resmî anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de iye olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık binayor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Panik bar yardımıyla bağırsakerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış dokumalabilir.

Sizde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 akort sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla edinmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en yakışır fiyatlarla ehil çıkmak ciğerin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma fen alabilirsiniz.

Yeni strüktürlarda makul yüksekliğe iye binaların yangın merdiveni yapmasının ıztırari başüstüneğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. ölçün yangın çıkışı ve bapsına sahip olan binalarda yangın merdivenleri yapı planına dahil edilir.

Report this wiki page